Futboll: Kompletohen ekipet e Ligës së Parë dhe të Dytë për sezonin 2024/2025

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 27 Maj, 2024 19:54

Futboll: Kompletohen ekipet e Ligës së Parë dhe të Dytë për sezonin 2024/2025

Në ndeshjen e balotazhit Vardari – Detonit Pllaçkovica që u zhvillua në stadiumin e Strumicës përfundoi me fitoren e ekipit të Shkupit me rezultatin 2-0 me golat që i  shënuan  Gjuriq dhe Sushnjara. Pas  kësaj  ndeshje  tanimë zyrtarisht mësohen të gjitha 12 ekipet që do të garojnë Ligën e parë të futbollit e në sezonin 2024/2025  si  Struga Trim Lum, Shkëndija, Shkupi, Tikveshi, Gostivari, Voska Sport, Rabotniçki, Sileksi, AP Brera, Vardari, Besa e Dobërdollit  dhe Pelisteri.   Struga Trim Lum, Shkëndija dhe Tikveshi  e pëtfaqësojnë vendin në garat  europiane.

Ndërkohë  që  në fundjavë janë zhvilluar edhe ndeshjet e balotazhit për kualifikim në ligën e dytë me çka janë mësuar të gjitha 16 ekipet që do garojnë në Ligën e dytë në sezonin 2024/2025.  Pram  Pobeda e Prilepit, Vardarski i Vallandovës dhe Boreci i Velesit do ti bashkangjiten ekipeve  si Makedonija Gj.P, Bregallnica, Detonit Pllaçkovica, Arsimi Çegran, Bashkimi Kumanovë, Bellasica, Kozhufi, Vardari Negotinë, Osogova, Kamenica Sasa, Ohri, Novaci dhe Skopje.

Balotazhi p ë kualifikim në Ligën e parë

Vardari – Detonit Plaçkovica  2-0

Balotazhi për kualifikim në Ligën e dytë

Pobeda – Kumanova  2-1

Vardarski – Korabi  3-2

Boreci – Vëllazërimi 3-2

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 27 Maj, 2024 19:54