Kumanovarët ende po blejnë ujë për pije, nesër mësohen rezultatet e analizave të ujit!

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 14:08

Kumanovarët ende po blejnë ujë për pije, nesër mësohen rezultatet e analizave të ujit!

Kumanovanët ende blejnë ujë për pije. Zyrtarët nga ndërmarrja publike “Ujësjellësi” dhe qytetarët janë në pritje të rezultateve përfundimtare të mostrave të marra nga qendra e shëndetit publik në mënyrë që të kumtojnë rezultatet

Gjinitë ligjore janë vendimtare dhe kërkojnë tri analiza të njëpasnjëshme të mostrave të marra nga vende të ndryshme. Rekomandimi i autoriteteve është që uji të zihet dhe të përdoret si teknik deri në konfirmimin përfundimtar nga qendra e shëndetit publik.

Sipas procedurave ligjore, rezultatet e tri analizave të njëpasnjëshme të mostrave të marra nga dhjetë lokacione nëpër qytet duhet t’i marrim nesër deri në orën 14″, deklaroi drejtori i NP “Ujësjellësi”, Oliver Stojmanovski.

Ekipet e Qendrës për Shëndet Publik rezultatet e para i morën të enjten, të dytat të premten, të tretat të shtunën. Për çdo analizë janë të nevojshme nga 42 orë.

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 14:08