Sulm fizik në Tetovë, ankohet 19 vjeçari

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 11:42

Sulm fizik në Tetovë, ankohet 19 vjeçari


Më 27.05.2024 në orën 00.40 në SPB-Tetovë, personi M.S. (19) nga Tetova, karaportuar se ditën e mëparshme rreth orës 22.50 para një ndërtese banimi ku jeton në Tetovë është sulmuar fizikisht nga E.E. nga Tetova dhe disa persona të tjerë. 

Janë marrë masat për pastrimin dhe dokumentimin e rastit.

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 11:42