Gashi për largimin e Frontit nga Kuvendi: Dora ime do të jetë e shtrirë për të gjitha partitë!

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 28 Maj, 2024 20:37

Gashi për largimin e Frontit nga Kuvendi: Dora ime do të jetë e shtrirë për të gjitha partitë!

Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi pas përfundimit të seancës ku u votua si kryetar i ri i Kuvendit, në të cilën seancë u larguan deputetët e Fronti Evropian, tha se tani pas votimit të tij si kryeparlamentar, do të bëj çmos që dora e tij të jetë e shtrirë për të gjithë subjektet politike.

“Nuk do të merrem me kualifikime dhe komente politike të përcaktimeve partiake të ndonjë subjekti. Secili e ka të drejtën e vet të qëndrojë të mos qëndrojë të votojë të kritikojë, unë do ta respektojë të drejtën e secilit. Jam këtu sinqerisht në mënyrën më të kujdesshme që të kujdesem që kuvendi të jetë i hapur për të gjithë dhe të bashkëpunojmë me të gjithë”, ka deklaruar Gashi.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 28 Maj, 2024 20:37