Në muajin mars, 79 për qind e energjisë elektrike të konsumuar në RMV ka ardhur nga burimet e brendshme

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 28 Maj, 2024 19:21

Në muajin mars, 79 për qind e energjisë elektrike të konsumuar në RMV ka ardhur nga burimet e brendshme

Në muajin mars të këtij viti në Maqedoni janë konsumuar gjithsej 576.974 megavat orë energji elektrike, 22.692 milionë metër kub standard gaz natyror, 454.378 ton qymyr dhe 81.059 ton produkte nafte.

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, 79 për qind e energjisë elektrike të konsumuar është nga prodhimi vendor, ndërsa 98,1 për qind e gjithsej thëngjillit të konsumuar përdoret për prodhimin e energjisë elektrike.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 28 Maj, 2024 19:21