Sulmohet në afërsi të Bërvenicës 43 vjeçarja nga partneri i saj nga Banjica e Gostivarit

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 28 Maj, 2024 20:41

Sulmohet në afërsi të Bërvenicës 43 vjeçarja nga partneri i saj nga Banjica e Gostivarit

Më 27.05.2024 në ora 22.20 në SPB-Tetovë, 43-vjeçarja nga Gostivari ka raportuar se në afërsi të Bërvenicës së Tetovës është sulmua fizikisht nga partneri i saj B.M. (40) nga Banjica e Gostivarit.

Janë marrë masa për të pastruar dhe dokumentuar çështjen.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 28 Maj, 2024 20:41