Në Kumanovë tani uji mund të pihet

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 29 Maj, 2024 19:18

Në Kumanovë tani uji mund të pihet

Uji në qytetin e Kumanovës është i lejuar për konsum.

Pas kontrollit nga ana e inspektoratit dhe pas rezultateve të marrë nga QSHP, nga mostrat e kontrolluara të ujit nga 25, 26, 27.05.2024 është konstatuar se të njëjtat iu përgjigjen rregullave ligjore e profesionale lidhje me parametrat e kontrolluara, në pajtim me rregulloren për siguri të ujit për pije, ndërpritet vendimi për ndalesën e ujit të pijshëm, përcjell “Televizioni Festa”.

“Me këtë i njoftojmë qytetarët se uji në tërë rrjetin e ujësjellësit është i rregullt dhe i njëjti mund të përdoret për pije”, njoftojnë nga NP “Ujësjellësi” Kumanovë.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 29 Maj, 2024 19:18