Marigona konfirmon shtazaninë, çifti prindër për herë të dytë

Tina Baliu
Botuar nga Tina Baliu 30 Maj, 2024 00:06

Marigona konfirmon shtazaninë, çifti prindër për herë të dytë

Marigona Krasniqi dhe Robini, së shpejti do të bëhen prindër për herë të dytë.

Marigona e konfirmoi shtazanin me një postim së bashku me bashkëshortin.

Ajo tregon se aktualisht është në muajin e katërt.

Mayson së shpejti do të bëhet vëllau i madh për një motër ose një vëlla, pasi gjininë ende nuk e kanë bërë publike.

Tina Baliu
Botuar nga Tina Baliu 30 Maj, 2024 00:06