Shqipëri, miratohet me 74 vota pro Komisioni i Posaçëm Antikorrupsion

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 30 Maj, 2024 19:54 Përditësuar

Shqipëri, miratohet me 74 vota pro Komisioni i Posaçëm Antikorrupsion

Komisioni i Posaçëm Antikorrupsion i propozuar nga PS ka kaluar sot në Kuvend me 74 vota pro dhe 6 kundër.

Ky votim tregoi që disiplina mungoi në radhët e Rithemelimit pasi 5 deputetë, Ervin Salianji, Lindita Metaliaj, Ilda Dhori, Elda Hoti dhe Albana Vokshi morën pjesë në votim duke ngritur kartonin e kuq, ndryshe nga sa bënë kolegët e tyre që bojkotuan procesin e votimit.

Kundër votoi edhe Agron Shehaj  që prej kohësh ka shpallur divorcin e tij nga Berisha

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 30 Maj, 2024 19:54 Përditësuar