Gjonovica e Gostivarit vendos flamurin kombëtar në hyrje të fshatit

Flaka
Botuar nga Flaka 1 Qershor, 2024 09:11 Përditësuar

Gjonovica e Gostivarit vendos flamurin kombëtar në hyrje të fshatit

Me rastin e fillimit të ndërtimit të fushës për rekreacion dhe sport pranë shkollës së fshatit, sot ngritëm dhe flamurin kombëtar në fshatin e bukur Gjonovicë, ku në praninë tonë ishte edhe bashkëfshatari jonë, veterani i UÇK – së, Nuri Deari, i cili me kënaqësinë e madhe na dhurojë flamurin dhe të njejtin edhe e ngriti me bashkëfshatarët.

Urime e na priftë e mbara, thuhet në njoftimin e Shoqatës për zhvillimin e fshatit Gjonovicë.

Flaka
Botuar nga Flaka 1 Qershor, 2024 09:11 Përditësuar