Aktorja Shota Baraliu në Deti

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 2 Qershor, 2024 19:56

Aktorja Shota Baraliu në Deti

Joshëse, linja trupore perfekte, me stil dhe krejtësisht e veçantë paraqitet nga bregdeti aktorja e mirënjohur dhe e dashur për publikun Shote Baraliu.

Nuk jep shenja se ku ndodhet, por pamjet e bregdetit duken elitare e nga një vend i shtrenjt. FlakaMedia

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 2 Qershor, 2024 19:56