ЏЕКПОТ МАНИЈА, ТУРНИР ЗА ВИДЕОЛОТАРИСКИ ИГРИ НА 2win.мк

Flaka
Botuar nga Flaka 3 Qershor, 2024 10:27

ЏЕКПОТ МАНИЈА, ТУРНИР ЗА ВИДЕОЛОТАРИСКИ ИГРИ НА 2win.мк

Од 03.06.2024 до 09.06.2024 на најдобрата платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк, лудило од кеш добивки во фонд од 150.000 денари

Од денес, 03.06.2024 до 09.06.2024 кеш добивки во фонд од 150.000 денари за играчите во категоријата видеолотарија. Кеш добивките се освојуваат со собирање поени и позиционирање на првите 30 места на ранг- листата. Можност за освојување имаат само учесниците во видеолотариските игри на среќа. Сите детали кои се однесуваат на правилата се достапни на следниов линк.

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа -2win.mk.

ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #2winmk #онлајн #типувајонлајн#ЏЕКПОТМАНИЈА

Flaka
Botuar nga Flaka 3 Qershor, 2024 10:27