Spasovski: LSDM do të presë propozimet ligjore për riorganizimin e ministrive, do t’i shqyrtojë dhe pastaj do të vendosë nëse do t’i mbështesë

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 3 Qershor, 2024 20:48

Spasovski: LSDM do të presë propozimet ligjore për riorganizimin e ministrive, do t’i shqyrtojë dhe pastaj do të vendosë nëse do t’i mbështesë

Koordinatori i Grupit Parlamentar të LSDM-së, Oliver Spasovski, sot në përgjigje të pyetjeve të gazetarëve në Kuvendin e Maqedonisë, informoi për konkluzionet e koordinimit të grupit parlamentar dhe me kryetarin e Kuvendit, ku kryesisht u diskutua për konstituimin e komisionet, trupat e punës në legjislativ, delegacionet dhe grupet e bashkëpunimit.

Për ligjet që po shpallen për riorganizimin e ministrive apo reformën e administratës, Spasovski tha se LSDM-ja nuk mund të jap qëndrim të paprecedentë dhe prandaj para se të vendosë do të presë vendimet ligjore, do t’i shqyrtojë me kujdes tekstet ligjore, pas së cilës do të marrë vendim nëse do t’i mbështesë ata./Telegrafi/

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 3 Qershor, 2024 20:48