Shërbimi i inteligjencës artificiale ChatGPT nuk është funksional për mijëra përdorues në mbarë botën

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 4 Qershor, 2024 20:16

Shërbimi i inteligjencës artificiale ChatGPT nuk është funksional për mijëra përdorues në mbarë botën

Ueb-faqja DownDetector raporton probleme me punën e ChatGPT-së, kurse mijëra përdorues në mbarë botën kanë probleme ta përdorin këtë vegël të AI-së, transmeton Telegrafi.

Nga kompania OpenAI thonë se janë të informuar për këtë, dhe se janë në kërkim të problemit dhe se po punojnë në rregullimin e gabimit të shfaqur.

Faqja e OpenAI raporton se ChatGPT nuk është i disponueshëm për disa përdorues. Statusi aktual është se problemi është identifikuar dhe se po punohet në rregullim.

Deri më tani nuk ka ndonjë informacion për shkak e mosfunksionimit të ChatGPT, kurse përdoruesit thonë se po u shfaqet ekrani i zbrazët apo mesazhet me gabimet pas tentimeve të përdorimit të këtij shërbimi.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=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%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1797915095517020643&lang=en&origin=https%3A%2F%2Falsat.mk%2Fsherbimi-i-inteligjences-artificiale-chatgpt-nuk-eshte-funksional-per-mijera-perdorues-ne-mbare-boten%2F&sessionId=0d317dc7a4fea64be9ae2d22fe03384ce105574d&theme=light&widgetsVersion=2615f7e52b7e0%3A1702314776716&width=550px

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 4 Qershor, 2024 20:16