Konfiskohen stoli ari me vlerë prej 4 milionë denarëve

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 6 Qershor, 2024 19:21

Konfiskohen stoli ari me vlerë prej 4 milionë denarëve

Më shumë se një kilogram stoli ari në vlerë prej 4 milionë denarë, janë konfiskuar nga ana e doganierëve në hyrje të vendkalimit kufitar Bogorodicë, me çka është penguar edhe tentimi për të shmangur pagesën e taksës së importit në vlerë prej një milion denarë.

Siç njoftoi sot Drejtoria doganore, floriri është zbuluar gjatë kontrollit personal të një udhëtari, i cili ka tentuar t’i fshehë bizhuteritë brenda pantallonave dhe të brendshmeve që mbante. I njëjti ishte i paketuar në katër çanta, në të cilat ka pasur 60 zinxhirl, 13 unaza, 128 vathë dhe 48 byzylykë.

Ari do t’i dorëzohet Bankës Popullore, ndërsa kundër udhëtat do të ngrihet kallëzim penal.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 6 Qershor, 2024 19:21