Big Mama e ndezë rrjetin, shfaqet me bikine nga pishina

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 7 Qershor, 2024 21:06 Përditësuar

Big Mama e ndezë rrjetin, shfaqet me bikine nga pishina

Dikur tamam “big” për shkak të kilogramëve të tepërt, ama vitet e fundit ndryshimi i këngëtares së njohur si Big Mama, është i madh.

Big Mama, një nga karakteret më unike të estrades, po shkëlqen sa i përket pamjes së jashtme dhe jo vetëm.

Me ardhjen e ditëve të nxehta, Big Mama ka vendosur të shfaqë pak më tepër edhe nga fiziku i saj i ri, shkruan “Kosovarja”.

Atraktive edhe me bikine të kuqe, siç nuk e kemi parë ndonjëherë.

No description available.
Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 7 Qershor, 2024 21:06 Përditësuar