Mungesa e gjumit mund të lidhet me shtimin në peshë

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 8 Qershor, 2024 14:07

Mungesa e gjumit mund të lidhet me shtimin në peshë

Nëse e vëreni qe keni shtuar pak në peshë në dy javët e fundit, atëherë duhet të kontrolloni zakonet tuaja të të fjeturit.

Gjumi i keq gjatë natës mund të ndikojë në ditën tuaj në shumë mënyra, ndërsa në bazë të një studimi të bërë në vitin 2016, mungesa e gjumit mund të lidhet edhe me shtimin në peshë.

Nëse flini më pak se orët të cilët ju rekomandohet sipas moshës, atëherë kjo gjë mund të ndikojë negativisht në shumë mënyra si: ulja e energjisë, bëheni më shpejt nervozë dhe jeni më të predispozuar që të debatoni me të tjerët dhe sidomos me partnerin tuaj.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 8 Qershor, 2024 14:07