Alba po e cilëson vetën mace e zezë?!

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 10 Qershor, 2024 20:28

Alba po e cilëson vetën mace e zezë?!

Alba Vukaj është ndër ish-banoret më të komentuara në rrjete sociale.

Ajo është tejet aktive në Instagram duke postuar imazhe dhe video të ndryshme.

Së fundmi një video e saj qesharake po bënë gjiron e rrjetit, video në të cilën Alba e krahasoj vetën me një mace të zezë.

Morri me mijëra pëlqime dhe komente pozitive nga audienca e saj e gjerë.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 10 Qershor, 2024 20:28