Gir: Mjekët duhet të punësohen në bazë të profesionalizmit

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 11 Qershor, 2024 21:12

Gir: Mjekët duhet të punësohen në bazë të profesionalizmit

Duhet gjetur një mënyrë për t’i mbajtur dokorët e rinj në shtëpi.

Ju keni mjekë shumë profesionistë dhe ata duhet të punësohen dhe faktorët e tjerë nuk duhet të jenë vendimtar, tha ambasadori i BE-së në vend, David Geer, në konferencën e organizuar nga OJQ “Zgjidhja”. FLAKA

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 11 Qershor, 2024 21:12