Taravari: Ligji për ushtrues detyre të kryetarëve, gati

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 11 Qershor, 2024 21:06 Përditësuar

Taravari: Ligji për ushtrues detyre të kryetarëve,  gati

Arben Taravari ka konfirmuar zyrtarisht se është përgatitur ligji, i cili, siç ka njoftuar FLAKA, deri në zgjedhjet lokale të vitit të ardhshëm nuk do të ketë zgjedhje të reja, në Gostivar dhe Aerodrom, pasi ai dhe Mucunski të hyjnë në qeveri, si dhe në Saraj, ku Blerim Bexheti u bë deputet.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 11 Qershor, 2024 21:06 Përditësuar