Tayna përsëri me probleme, ja çfarë i ndodhi sot

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 20 Qershor, 2024 20:45

Tayna përsëri me probleme, ja çfarë i ndodhi sot

Tayna dhe ish-menaxheri i saj Rinor Hykolli janë temë diskutimi në media rozë.

Kënga e fundit e këngëtares është fshirë përsëri nga të gjitha platforma, shkruan Kosovarja.

Tayna me keqardhje shprehi mërzitjen e saj për këto ndodhi duke thënë se për këtë këngë është punuar pafund dhe pa asnjë para në këmbim.

Duket se Rinor Hykolli nuk po ndalon…….

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 20 Qershor, 2024 20:45