Prilepi përfshihet nga moti i ligë

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 24 Qershor, 2024 19:18

Prilepi përfshihet nga moti i ligë

Prilepi është i prekur nga një masë ajrore e paqëndrueshme, e përcjellë me reshje të rrëmbyeshme, bubullima, erë të fortë dhe me beshër.

Pasditen e sotme, moti për një kohë të gjatë ka mbetur paqëndrueshmëri, me paraqitje të bubullimave, reshjeve të shiut dhe breshrit”, njoftojnë nga DPHM.

Në pjesët perëndimore moti është me vranësira.

Ndërsa paqëndrueshmëri të moti ka në rrethinën e Kërçovës dhe Makedonski Brodit.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 24 Qershor, 2024 19:18