FSHF: Bajrami lë pas Seferin, Hoxhën dhe Mitajn

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 28 Qershor, 2024 19:46

FSHF: Bajrami lë pas Seferin, Hoxhën dhe Mitajn

Shqipëria zhvilloi tri ndeshje në Europian dhe futbollisti që regjistroi shpejtësinë maksimale më të lartë ishte Nedim Bajrami me 34.8 km/h.

Pas tij u rendit Taulant Seferi me 33.6, ndërsa Arbër Hoxha regjistroi një shpejtësi 33.2 km/h. Ndërkohë, më tej ishte Broja që arriti shpejtësinë 33 km/h, për t’u pasuar nga Mario Mitaj me 31.8 dhe Ivan Balliu me 31.8 në ndeshjen e fundit me Spanjën.

Këto ishin statistikat e publikuara në faqen zyrtare të FSHF-së.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 28 Qershor, 2024 19:46