Blerando ndërron profesion, ja ku do ta shihni

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 1 Korrik, 2024 12:39

Blerando ndërron profesion, ja ku do ta shihni

Blerando është tejet aktiv në rrjete sociale dhe jo vetëm.

Ai ka postuar disa skena nga seriali i Gjyles.

Si duket përveç këndimit, ish banori i BBVK, ka aftësi të mira edhe në aktrim.

Mos është kjo ndonjë sinjal se Blerandon tani e tutje do e shohim vetëm në këtë fushë.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 1 Korrik, 2024 12:39