Nico Williams bëri atë që nuk e ka bërë askush në EURO

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 1 Korrik, 2024 11:52 Përditësuar

Nico Williams bëri atë që nuk e ka bërë askush në EURO

Nico Williams pati natën e jetës në fitoren 4:1 të Spanjës ndaj Gjeorgjisë në EURO 2024.

Ylli i Athletic Bilbaos shënoi gol, asistoi dhe kompletoi të gjitha pasimet, 46 sosh, në një ndeshje në të cilën kishte startuar.

Që kur regjistrohen të gjitha statistikat, nga viti 1980, nuk mbahet mend ta ketë arritur dikush një statistikë të tillë – gol, asistim dhe numër të përsosur të kompletimit të pasimeve.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 1 Korrik, 2024 11:52 Përditësuar