Arsyet pse duhet të pini lëng të shegës çdo ditë

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 2 Korrik, 2024 09:19

Arsyet pse duhet të pini lëng të shegës çdo ditë

Lëngu i shegës përmban shumë ushqyes dhe është përdorur për mijëra vjet si ilaç.

Lëngu i shegës është duke u studiuar për shumë përfitime shëndetësore. E që sipas tyre ka rezultuar që ky lëng mund të ndihmojë në parandalimin e kancerit, rritjen e imunitetit dhe pjellorinë.

Këtu janë disa nga përfitimet e lëngut të shegës:

Përmban shumë antioksidantë

Vitaminë C

Mund të parandalojë kancerin

Mbron nga sëmundja e Alzheimerit

Përmirëson tretjen

Anti-inflamator

Ndihmon në shëndetin e zemrës

Pirja e lëngut të shegës çdo ditë mund të ndihmojë në uljen e presionit të gjakut sistolik.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 2 Korrik, 2024 09:19