Nuk pritej, Blerando i bën një pyetje publike Shqipes

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 3 Korrik, 2024 08:09

Nuk pritej, Blerando i bën një pyetje publike Shqipes

Dy banorët e BBVK, Blerando dhe Shqipja u përfolën shumë kohët e fundit.

I gjithë publiku dëshironte ti shihte bashkë, e më pas Shqipja u shfaq në klipin e tij.

Mirëpo, Blerando ka një pyetje për fansat e tyre dhe ish-banoren, madje ka krijuar edhe një pyetësor ne Instagram se a duhet ai të ja bëj follow, ai asaj apo ajo banorit.

Se kush do të ja bëj kujt, mbetet të shihet.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 3 Korrik, 2024 08:09