10 flamuj të kuq që çiftet nuk duhet t’i neglizhojnë

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 5 Korrik, 2024 12:18

10 flamuj të kuq që çiftet nuk duhet t’i neglizhojnë

E dini që ndonjëherë, mënyra më e mirë për të mësuar gjërat është shpesh ajo më e vështira. Por, në lidhjet e dashurisë, ka disa shenja që janë të pashëndetshme dhe thjesht nuk duhen anashkaluar. Sigurisht, njerëzit ndryshojnë, interesat gjithashtu, ndaj partnerët duhet të vendosin nëse duan një zgjidhje të situatave apo përkeqësim të tyre.

Me pak fjalë, nëse vëreni një nga këto flamuj të keq, mendoni që të flisni dhe të rishikoni raportin në çift. Në rastin më të mirë, mund të ketë një ndarje, ndërsa në rastin më të keq abuzimi thjesht vazhdon më gjatë.

#1 I mbani sekrete njëri-tjetrit

#2 Nuk jeni të disponueshëm në shumicën e kohës

#3 Refuzoni të kërkoni falje

#4 Përtoni të bëni gjëra bashkë

#5 Nuk e ndjeni nevojën për njëri-tjetrin

#6 Përdorni fjalor abuziv

#7 Nuk tregoni maturi në sjelljet apo vendimet tuaja

#8 Jeni të ashpër me njëri-tjetrin

#9 Keni shumë pak komunikim

#10 Ndiheni të gjykuar

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 5 Korrik, 2024 12:18