Lojtarët kanë vënë re një detaj interesant tek GTA VI

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Korrik, 2024 20:07

Lojtarët kanë vënë re një detaj interesant tek GTA VI

Ka filluar integrimi i GTA VI në botën e ekskluzivitetit.

Gjegjësisht, ishte një situatë në të cilën lojtarët vunë re se Rockstar futi gjerdanin nga GTA VI në GTA Online.

Kjo bizhuteri iu gjet një prej personazheve femërore, le të themi, në një foto të mrekullueshme.

Është se GTA Online kohët e fundit mori një përditësim të quajtur Bottom Dollar Bounties.

Ky përditësim nuk sjell ndonjë gjë të veçantë që do ta veçonim si interesante, përveç këtij gjerdani, i cili na tregon se “prapa skenave” gjithçka po ndodh dhe po punohet për promovimin e lojës GTA VI. /Telegrafi/

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Korrik, 2024 20:07