Yll Limani dhe Dhurata Dora sjellin një duet së bashku

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 5 Korrik, 2024 14:10

Yll Limani dhe Dhurata Dora sjellin një duet së bashku

2 artistët më të njohur dhe më të komentuar për momentin Yll Limani dhe Dhurata Dora janë duke e sjellur një hit që do të publikohet sonte në ora 18:00.

Titulli i këngës nuk dihet ende por me shumë gjasa është hit veror.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 5 Korrik, 2024 14:10