Biden u tha demokratëve se nuk do të largohet nga gara

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Korrik, 2024 19:43

Biden u tha demokratëve se nuk do të largohet nga gara

Presidenti Biden u dërgoi një letër me dy faqe ligjvënësve demokratë të hënën për t’u thënë se “Unë jam i vendosur fort për të qëndruar në këtë garë”, duke thënë se spekulimet mbi të ardhmen e tij po ndihmonin ish-presidentin Donald Trump, dhe se është koha për të ndaluar.

“Çështja se si të ecim përpara është transmetuar mirë për më shumë se një javë tani. Dhe është koha që ajo të përfundojë. Ne kemi një punë”, tha Biden.

Biden, 81 vjeç, ka këmbëngulur se ai do të vazhdonte fushatën e tij edhe pasi u lëkund keq në një debat me Trumpin, një performancë që alarmoi demokratët të shqetësuar për aftësinë e tij për të kandiduar, fituar dhe qeverisur. Ai ka thënë se kishte një ftohje dhe vonesë, dhe që nga ajo kohë ka punuar për të treguar se është ende në punë.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Korrik, 2024 19:43