Publikohet traileri i filmit me protagonist Brad Pitt

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 8 Korrik, 2024 16:54

Publikohet traileri i filmit me protagonist Brad Pitt

“F1” është një ndër filmat më të përfolur të momentit, ku së fundmi është bërë e mundur publikimi i trailerit.

Videoja hapet me muzikën e këngës legjendare të Queen ‘We Will Rock You’ dhe në pamje mund të shikoni një montazh të shpejtë të pistave të motorsportit.

Ky është një prodhim i madh, me raporte se buxheti ka kaluar 300 milionë dollarë, i shkruar nga Ehren Kruger.

Brad Pitt luan një ish-pilot të F1 i cili kthehet në aksion për të ndihmuar një talent të ri, Joshua Pearce, t’i bashkohet ekipit APXGP.

Drin Zenku
Botuar nga Drin Zenku 8 Korrik, 2024 16:54