Taravari në takim  me sportistë, klube dhe veteranë të sportit në Kumanovë

Flaka
Botuar nga Flaka 6 Prill, 2024 17:56

Taravari në takim  me sportistë, klube dhe veteranë të sportit në Kumanovë

Në Ditën Botërore të Sportit realizoi takim me sportistë, klube dhe veteranë të suksesshëm të sportit të qytetit të Kumanovës, kandidati i VLEN për president të shtetit, Arben Taravari.

“U njoha me problematikat e tyre të cilat me ardhjen në pushtet do të jenë një çështje serioze e Qeverisë tonë, tha pas takimit me me sportistë, klube dhe veteranë të sportit në Kumanovë, kandidati i VLEN për president të shtetit. Flaka Media

Flaka
Botuar nga Flaka 6 Prill, 2024 17:56