13 zjarre në ambient të hapur në Maqedoninë e Veriut

Flaka
Botuar nga Flaka 14 Prill, 2024 10:45

13 zjarre në ambient të hapur në Maqedoninë e Veriut

Njoftimi i Qendrës për Menaxhimin e Krizave (QMK) përmban informacione në lidhje me situatën e zjarreve në ambient të hapur në disa zona të vendit.

Gjatë 24 orëve të fundit, janë regjistruar 13 zjarre në ambient të hapur, me 10 prej tyre të shuara deri tani. Zjarret kanë prekur zona të ndryshme, duke përfshirë pyje, fusha, dhe zona malore. Autoritetet lokale dhe qytetarët janë të mobilizuar për të shuar këto zjarre dhe për të shmangur dëmet e mundshme.

Në rast emergjence, qytetarët duhet të kontaktojnë numrin e emergjencës 112 dhe të zjarrrtojnë situatat e kërcënuese për jetën apo çdo situatë tjetër që kërkon ndërhyrje urgjente. Në të njëjtën kohë, është e rëndësishme të ndiqen rekomandimet dhe informacionet nga mediat për të parandaluar dhe për të reaguar ndaj emergjencave.

Flaka
Botuar nga Flaka 14 Prill, 2024 10:45