DITËLINDJA E TALAT XHAFERIT KRYEMINISTRIT TË PARË SHQIPTAR

Flaka
Botuar nga Flaka 15 Prill, 2024 19:24 Përditësuar

DITËLINDJA E TALAT XHAFERIT KRYEMINISTRIT TË PARË SHQIPTAR

Sot në ditëlindjen Tënde, është në festë e gjithë hapsira e gjeografisë shqiptare në Maqedoni të Veriut dhe kudo, në Ballkan, në Europë dhe në gjithë botën!
Shumë i dashtun dhe i nderuar Kryeministri i Parë Shqiptar Talat Xhaferi, Ti në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut, je emblema e luftës së UÇK-së dhe e gjakut të derdhur per liri!
Ti je besniku i Kryekomandantit të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së Ali Ahmeti!
Në ditelindjen Tënde të parë, në fronin e Kryeministrit të Parë shqiptar, gëzojmë dhe festojmë të gjitha shtresat e popullit shqiptar!
💯 vite të lumtura t’i urojmë, shëndet e suksese!
Gëzuar🇦🇱🥂!

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 15 Prill 2024!

Flaka
Botuar nga Flaka 15 Prill, 2024 19:24 Përditësuar