Back to homepage

Etiketë "Ismet Sylejmani"

LPK dhe tri Ushtritë Çlirimtare

LPK dhe tri Ushtritë Çlirimtare

Duhet të thuhet se as partitë politike shqiptare para luftës dhe as partitë politike shqiptare të dalura nga lufta e pas hyrjes së NATO-s në Kosovë, nuk janë themeluese të tri ushtrive çlirimtare, por zyrtarisht e historikisht vetëm Lëvizja Popullore

Read Full Article
Ali Ahmeti përballë paraardhësve të djegur e të shkrumbuar të fisit të tij

Ali Ahmeti përballë paraardhësve të djegur e të shkrumbuar të fisit të tij

Në vendlindjen e Tij në Zajaz, Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti, përballë eshtrave të nxjerrë nga dheu i të vrarëve dhe të masakruarve shqiptarë nga familja dhe fisi i Tij! Ngjarje makabër e ndodhur pas vitit të madh dhe

Read Full Article
Ismet Sylejmani: Me zëvendëskryeministrin e parë të Maqedonisë së Veriut

Ismet Sylejmani: Me zëvendëskryeministrin e parë të Maqedonisë së Veriut Updated

Ismet Sylejmani i njohur si miku i afërt i Al Ahmetit dhe që i ka bashkuar kauza në LPK e luftën çlirimtare në UÇ-Kombëtare e UÇ-Kosovës, vazhdimisht ka shkruar për Ali Ahmetin në relacion me Artan Grubin, zëvendëskryeministër i parë

Read Full Article
Ismet Sylejmani: Udhëheqësi i Popullit Shqiptar Ali Ahmeti, e ka krah të djathtë Artan Grubin!

Ismet Sylejmani: Udhëheqësi i Popullit Shqiptar Ali Ahmeti, e ka krah të djathtë Artan Grubin! Updated

Ismet Sylejmani i njohur si miku i afërt i Al Ahmetit dhe që i ka bashkuar kauza në LPK e luftën çlirimtare në UÇ-Kombëtare e UÇ-Kosovës, vazhdimisht ka shkruar për Ali Ahmetin në relacion me Artan Grubin, zëvendëskryeministër i parë

Read Full Article
Halil Selimi i Luginës ishte bashkë me Bilall Kasamin, por nuk e njihka atë?!

Halil Selimi i Luginës ishte bashkë me Bilall Kasamin, por nuk e njihka atë?! Updated

Një i tretë është përfshi në debatin për Lëvizjen Popullore të Kosovës – LPK, organizatë që krijoi Ushtritë Çlrimitare në Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe Luginë të Preshevës, e që solli liri në këto troje etnike shqiptare. Fjala është për

Read Full Article