Maqedonia e Veriut voton, sot mbahet raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale

Flaka
Botuar nga Flaka 24 Prill, 2024 07:10 Përditësuar

Maqedonia e Veriut voton, sot mbahet raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale

Shtatë kandidat në zgjedhjet e shtata presidenciale sot edhe zyrtarisht dalin në garë në rrethin e parë zgjedhor për të parin e shtetit.

Qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot nga ora 7 deri në 19 do të votojnë në zgjedhjet e shtata me radhë për president shteti.

Gjithsej në Listën zgjedhore për këto zgjedhje janë regjistruar 1 814 317 votues me të drejtë vote, që votë votojnë në gjithsej 3 480 vendvotime.

Zgjedhjet e fundit presidenciale u mbajtën më 21 prill dhe 5 maj 2019. Flaka Media

Flaka
Botuar nga Flaka 24 Prill, 2024 07:10 Përditësuar