MPB: Qytetarët edhe sot mund t’i tërheqin dokumentet personale

Flaka
Botuar nga Flaka 8 Maj, 2024 07:54

MPB: Qytetarët edhe sot mund t’i tërheqin dokumentet personale

Sot nga ora 8 deri në ora 19, në ditën e zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare, qytetarët do të mund të tërheqin dokumentet e tyre personale që janë përgatitur paraprakisht do të punojë Sektori për çështje civile gjegjësisht të gjitha repartet për çështje administrative të këtij njësiti organizues pranë MPB-së

“Gjithashtu, i njoftojmë qytetarët se të gjitha kërkesat për letërnjoftime që janë dorëzuar deri më 3 maj 2024, tashmë janë përgatitur dhe qytetarët mund t’i tërheqin”, informojnë nga MPB. 

Flaka
Botuar nga Flaka 8 Maj, 2024 07:54