Soni Malaj në Prishtinë

Linda Limani
Botuar nga Linda Limani 2 Qershor, 2024 20:05

Soni Malaj në Prishtinë

Këngëtarja e famshme shqiptare Soni Malaj vazhdon të mbajë në fokus vëmendjen e opinionit. Tërheqëse e me linja trupore fantastike Soni vazhdon të mbretëron skenën për më shumë se dy dekada.

Soni Malaj

Së fundmi, Soni është shfaqur në një eveniment në Prishtinë, me një pamje mahnitëse dhe një fustan ekstavagand.

Soni Malaj

E bukur apo jo? FlakaMedia

Linda Limani
Botuar nga Linda Limani 2 Qershor, 2024 20:05