Back to homepage

Etiketë "ВИДЕОЛОТАРИЈА"

Зa една недела, нови 5 милион денари кај играчите на Видеолотарија со милионер и мини џекпот

Зa една недела, нови 5 милион денари кај играчите на Видеолотарија со милионер и мини џекпот

Бележиме уште една мултимилионерска недела за играчите на Видеолотарија Касинос Австријаниз целата држава. Во неа, на сметките на играчите на видеолотариските терминали, легнаа 5милиони денари, благодарение на МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ добивките. Првиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на Видеолотарија беше освоен на

Read Full Article
Неворојатни 17 милиони денари кај играчите на Видеолотарија со Милионер, Супер Милионер и Мини Џекпот

Неворојатни 17 милиони денари кај играчите на Видеолотарија со Милионер, Супер Милионер и Мини Џекпот

Поминаа неверојатни десетина дена за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија, исполнети со три МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивки и еден СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Ако на тоа се додадат и добивките од МИНИ ЏЕКПОТ, вкупната доделена сума доаѓа до фантастични 16.943.025,00 денари. Последните десет

Read Full Article
ВРТОГЛАВИ 378.556.748,00 ДЕНАРИ ОД ВИДЕОЛОТАРИЈА ЗА ИГРАЧИТЕ ВО 2021

ВРТОГЛАВИ 378.556.748,00 ДЕНАРИ ОД ВИДЕОЛОТАРИЈА ЗА ИГРАЧИТЕ ВО 2021

Под слоганот „Играј за забава, Играј одговорно“, Видеолотарија Касинос Австрија израдува многу играчи, кои освоија фантастични добивки. Во текот на 2021 доделивме вкупна сума од 378.556.748,00 денари за освоени МИЛИОНЕР и СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки на видеолотариските терминали. 134

Read Full Article