Back to homepage

Etiketë "EVN"

Sot, disa pjesë të Shkupit pa furnizim me energji elektrike

Sot, disa pjesë të Shkupit pa furnizim me energji elektrike

EVN Maqedoni njofton sot se për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin elektro-distributiv, sot pa rrymë do të jenë disa rrugë në komunat Aerodrom, Kisella Vodë dhe Karposh. Prej orës 8:00 deri në orën 14:00, pa energji elektrike do të

Read Full Article
EVN: Kompensimi për transmetim dhe distribuim ka ekzistuar gjithmonë

EVN: Kompensimi për transmetim dhe distribuim ka ekzistuar gjithmonë

Në interes të informimit të saktë dhe të drejtë të publikut dhe veçanërisht të konsumatorëve tanë, duam të sqarojmë që sipas vendimit të fundit për çmimin e energjisë elektrike të Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE), i cili ka hyrë në

Read Full Article
Humbjet e energjisë elektrike gjatë vitit 2021, në Gostivar 18.81% | VIDEO

Humbjet e energjisë elektrike gjatë vitit 2021, në Gostivar 18.81% | VIDEO

Humbjet e energjisë elektrike janë një dukuri që shoqërojnë në vazhdimësi veprimtarinë e kompanieve energjetike në vend. Sot, ministri Kreshin Bekteshi gjatë konferencës për shtyp pas takimit me përfaqësuesit e EVN, komunës dhe banorëve lokal të Haraçinës, mes tjerash bëri

Read Full Article
Muzeu “Matka” sërish i hapur për vizitorët | VIDEO

Muzeu “Matka” sërish i hapur për vizitorët | VIDEO

Dita Ndërkombëtare e Muzeve u shënua me realizimin e punishtes për burimet e ripërtëritshme të energjisë Rihapja e qendrës ekspozuese për energji elektrike “Matka” e cila gjendet në objektin e vjetër të centralit të EVN Elektrani, simbolikisht u shënua me

Read Full Article
Tablet kompjuterë për gjeneratën e re “20-20-20” të nxënësve të EVN në Gostivar

Tablet kompjuterë për gjeneratën e re “20-20-20” të nxënësve të EVN në Gostivar

EVN Maqedoni ndau 23 tablet kompjuterë për gjeneratën e re të nxënësve në kuadër të projektit për arsimim dual “20-20-20” pranë OSTU “Gostivar”. Me këtë, plani për mësimin digjital të këtyre klasave vazhdon të realizohet, si pjesë e strategjisë afatgjate

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...