Back to homepage

Etiketë "Facebook"

Postimi në Facebook pa kontekst përhap ksenofobi dhe nxit tensione ndëretnike

Postimi në Facebook pa kontekst përhap ksenofobi dhe nxit tensione ndëretnike

Ky konstatim, për të cilin është e paqartë se si është arritur dhe për të cilin nuk ka prova reale, është sensacional dhe përfaqëson përhapje të madhe të ksenofobisë dhe intolerancës. Një postim me këtë titull ka retorikë kundër emigrantëve

Read Full Article
Edhe “Meta” i vendosi sanksione Rusisë

Edhe “Meta” i vendosi sanksione Rusisë

Meta Platforms, kompania mëmë e Facebook, Instagram dhe WhatsApp ka njoftuar se do të ndalojë mediat shtetërore ruse të shfaqin reklama ose të fitojnë para në platformat e saj kudo në botë, tha të premten kompania mëmë e kompanisë së

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...