Kthehu në faqen kryesore

Tag "Gjoko Velkovski"

1.134 personave u është hequr ndihma sociale, sqarohet ministri Gjoko Velkovski!

Ministri i Punës dhe Politikës Sociale në Qeverinë Teknike, Gjoko Velkovski, doli sot me të dhëna se në periudhën nga qershori i vitit 2022 deri në muajin e kaluar, në emër të ndihmës sociale u janë paguar mjete të kundërligjshme

Read Full Article