Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "IFIMES"

Zgjedhjet vendore në Shqipëri, IFIMES: Një zgjedhje midis karteleve të drogës dhe/ose një republike parlamentare?

Zgjedhjet vendore në Shqipëri, IFIMES: Një zgjedhje midis karteleve të drogës dhe/ose një republike parlamentare?

Zgjedhjet e rregullta vendore do të mbahen në Republikën e Shqipërisë më 14 maj 2023. Zgjedhjet e fundit vendore u mbajtën më 30 qershor 2019, të cilat u bojkotuan nga opozita dhe ku pjesëmarrja ishte vetëm 21.6%. Kështu, të gjitha

Read Full Article
Alarmon IFIMES: RMV në pritje të sulmit më të madh kibernetik!

Alarmon IFIMES: RMV në pritje të sulmit më të madh kibernetik!

Pas krijimit të Qeverisë së Zoran Zaev (LSDM) në vitin 2017, Republika e Maqedonisë së Veriut shënoi arrite dhe suksese historike, konstaton analiza nga IFIMES, Instituti Ndërkombëtar për Studimet e Lindjes së Mesme dhe Ballkanit, përcjell Flaka. “Krahas nënshkrimit të

Read Full Article
Analizë e IFIMES: Degruevizimi i shtetit është një proces i domosdoshëm dhe afatgjatë

Analizë e IFIMES: Degruevizimi i shtetit është një proces i domosdoshëm dhe afatgjatë

Me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Maqedonisë së Veriut, IFIMES bëri një analizë të situatës aktuale politike në vend. Ne sjellim pjesët më të rëndësishme dhe më interesante të analizës së gjerë të titulluar “2022

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare