Back to homepage

Etiketë "Tirana"

​Tirana feston Vitin e Ri 2022, mes spektaklit të fishekzjarrëve dhe muzikës

​Tirana feston Vitin e Ri 2022, mes spektaklit të fishekzjarrëve dhe muzikës

Festa e pritjes së Vitit të Ri në sheshin “Skënderbej” në Tiranë, ka kulmuar në orën 24:00 të mbrëmjes së 31 dhjetorit, ku me një spektakël fishekzjarrësh dhe muzikës, shqiptarët kanë pritur Vitin e Ri 2022. Kryetari i bashkisë së

Read Full Article