Banori i Manastorit fitoi super milionerin rekord prej 21 milion denarë

Ј.М. од Битола е најновиот милионер во Македонија. Тој ја освои најпосакуваната добивка, СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот на Видеолотарија Касинос Австрија, во вредност од 20.951.041 денари. Фантастични 20.951.041 денари легнаа на сметката на Ј.М. од Битола. Тоа е играчот која ја

Read Full Article