Fronti Europian sot ndalon në rajonin e komunës së Zhelinës

Flaka
Botuar nga Flaka 12 Prill, 2024 10:10

Fronti Europian sot ndalon në rajonin e komunës së Zhelinës

Sot (e premte, 12.04.2024) Fronti Europian pritet që të vizitojë rajonin e komunës së Zhelinës dhe atë, në ora 14:00 takim me qytetarët dhe aktivistët në fshatin Grupçin, në ora 14:45 Takim me qytetarët dhe aktivistët në fshatin Dëbërcë, në 15:30 Vizitë në shtabin lokal në Pallaticë, në ora 16:10 Vizitë te parku i fshatit Trebosh, në ora 19:30 Takim në SH.F Migjeni në Tetovë, dhe në ora 21:30 Tubim në Zhelinë.

Flaka
Botuar nga Flaka 12 Prill, 2024 10:10