Taravari: RMV prodhuese e sigurisë – BE, SHBA dhe NATO aleatë të pazëvendësueshëm

Flaka
Botuar nga Flaka 13 Prill, 2024 10:47

Taravari: RMV  prodhuese e sigurisë – BE, SHBA dhe NATO aleatë të pazëvendësueshëm

Kandidati për President nga radhët e koalicionit VLEN thekson se BE, SHBA dhe NATO janë aleatët tanë të pazëvendësueshëm. Si partner i besueshëm, ne bashkëpunojmë ngushtë me ta dhe jemi të gatshëm të luajmë rolin tonë në ruajtjen e paqes dhe sigurisë në botë përkrah tyre.

“BE, SHBA dhe NATO janë aletet tanë të pazëvendësueshëm. Si partner i besueshëm, ne bashkëpunojmë ngushtë me ta dhe jemi të gatshëm të luajmë rolin tonë në ruajtjen e paqes dhe sigurisë në botë përkrah tyre. Siguria jonë është e përbashkët. Maqedonia e Veriut nuk konsumon siguri, ne prodhojmë siguri” – theksohet në programin e Arben Taravarit. 

Flaka
Botuar nga Flaka 13 Prill, 2024 10:47