Fronti Europian vijon fushatën në Krushevë e Dollnen

Flaka
Botuar nga Flaka 14 Prill, 2024 10:19

Fronti Europian vijon fushatën në Krushevë e Dollnen

Sot (e diel, 14.04.2024) Fronti Europian në kuadër të fushatës parazgjedhore do të vazhdojë takimet me qytetarë dhe atë në komunën e Krushevës (ora 18:00) dhe në Komunën e Dollnenit (ora 20:00, fshatin Cërnilishtë)

Flaka
Botuar nga Flaka 14 Prill, 2024 10:19