Kthehu në faqen kryesore

Tag "Fitër Bajrami"

Festojmë Bajramin e madh! Përditësuar

Pas muajit të shenjët të Ramazanit, miliona besimtarë myslimanë sot në mëngjesi iu drejtohen xhamive në mbarë botën për faljen e namazit të Fitër Bajramit. Bajrami nuk ka një datë të përcaktuar, ai varet nga shfaqja e hënës së re.

Read Full Article

Taravari uron për festën e Fitër Bajramit Përditësuar

Kandidati për President nga radhët e VLEN, Arben Taravari, shpreh urimet më të sinqerta për të gjithë besimtarët myslimanë në prag të ditës të shenjtë të Fitër Bajramit. “Jemi në ditën e fundit të muajit të bekuar të Ramazanit, muajit

Read Full Article

Kreu i BFI-së, Shaqir Fetai uron besimtarët me rastin e Fitër Bajramit Përditësuar

Kreu i BFI-së, Shaqir Fetai ka uruar Fitër Bajramin nëpërmjet një video mesazhi. ”Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! “I shpëtuar është ai që pastrohet, që e përmend emrin e Zotit të vet dhe që falet!” Kaptina “El A’la:14-15 Të

Read Full Article